5 fete de care dai în baia fetelor

Era odată când expresia „Mă duc până la baie” ne făcea să înțelegem că nevoile fiziologice își fac datoria. Treaba asta s-a cam schimbat, în cluburi mă refer.
Ca fată, știu că în momentul în care o să intru în baie o să întâlnesc mai multe tipuri de fete:

1. Scannerul
Nici nu ai intrat bine în baie că deja te-a analizat din cap până-n picioare, ți-a dat o notă și și-a instalat privirea. Dacă arăți bine, nu-i bine. Ești considerată o amenințare că sigur ai treabă cu băiatul care-i place ei. Dacă nu arăți bine tot nu-i bine, că, vai Doamne, fusta aia nu se potrivește cu maioul și ai încălcat toate legile scrise și nescrise ale modei. Și toată analiza asta ți-o face în 10 secunde, că doar e pricepută și nu ești prima ei victimă.

2. Narcisista
Ea nu are treabă cu tine. Te cunoaște sau nu, nici măcar nu te observă. E prea ocupată să se analizeze pe sine. Își fixează pozițiile în oglindă: profil dreapta – față – profil stânga. Și cum toate speciile se adaptează stilului de viață, tind să cred că și acest tip de fată a reușit să ajungă la o rotire a gâtului de cel puțin 180 de grade. E important să-și poată analiză și partea posterioară pentru a se asigura că totul e în regulă. În caz contrar, ea trebuie să facă modificările necesare. După o repetare a acestor mișcări măcar de încă 2 ori, pășește iar cu încredere spre teritoriul plin de potențiale prăzi.

3. Crainica
Cu toții am pățit să ne uităm liniștiți la televizor și să ni-i se întrerupă programul cu „Știri de ultimă oră!!!”; genul de știri care apar pe toate programele deodată și zic același lucru. Aceeași poveste și cu acest tip de fată. Le auzi doar pe ele și vorbesc toate prostiile pe care nu te interesează să le auzi. Or fi ele doar 2-3, dar știu să-și aducă vocea la un nivel așa ridicat, încât îți dau impresia că vin din toate părțile. Ele și fac bine treabă și într-un minut știi ce se întâmplă în club, câtă lume e și din ce „categorie” face parte.

4. Consilierele
Tipul ăsta se poartă, de asemenea, la pachet. E nevoie de 2 fete pentru a filosofa și pentru a găsi răspunsul perfect dilemelor lor. Ele văd baia ca pe un loc în care toate problemele se rezolvă. Încep să-și povestească una alteia problemele sentimentale. Se mai apucă de plâns, se îmbrățișează, se încurajează și într-un final le apare zâmbetul pe buze. Ca printr-o minune, discuția din baie le-a redat pofta de viață și pot trăi fericite până la adânci bătrâneți… sau măcar încă o oră-două. Dar nici o problemă, baia rămâne acolo pentru oricâte vizite sunt necesare.

5. Conservatoarea
E tipul de fată care folosește baia în scopul ei inițial. Analizată sau nu de altele, ea stă frumos la rând, își rezolvă treabă cea de toate zilele, se spală frumos pe mâini, aruncă o privire în oglindă și-și continuă activitatea în club. Cu siguranță va ieși mai bogată în „cunoștiinte” de acolo, dar cu puțin noroc le uită sau le folosește în avantajul ei.

Concluzie: O vizită în baia fetelor e că o vizită în junglă, așa că, băieților, nu va mai întrebați de ce merg fetele câte două la baie. E mult mai greu să răspunzi provocărilor întâlnite acolo de una singură.